Päivitetty 10.2.2006

- Tanssiryhmä Supreme käy esiintymässä erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Karoliina Koivisto karoliina.koivisto@kaisakki.fi
Marianna Salminen mariannasalminen@luukku.com

                   


Tämä 8 tytön tanssiryhmä valloittaa yleisöään menevillä tansseillaan ja hyvällä yhteishengellä. Eikä ihme, sillä tanssijoilla onkin monen vuoden kokemus takanaan – osa tanssijoista on nyt toiminnassa mukana jo 10. vuotta. Vaikka ryhmällä on jo pitkä historia takanaan, Tanssiryhmä Supremeksi ryhmä vaihtoi virallisesti nimensä vasta kesällä 2004. Sitä ennen ryhmä on esiintynyt tanssiin panostavina cheerleadereina erilaisten turkulaisten urheiluseurojen peleissä kannustaen joukkuettaan. He aloittivat koripallojoukkue Piilosetin Paras Pakkaus -cheerleadereina (kaudet 1998-2000), jonka jälkeen ryhmä siirtyi kannustamaan SM-sarjan käsipallojoukkue HC Dennistä (kaudet 2000-2005) nimellä HC Dennis Cheerleaders. Tanssiryhmä Supreme kannusti myös silloin tällöin miesten SM-sarjan koripallojoukkue Aura Basketia, kautena 2004-2005.

Tanssiryhmä Supremeen kuuluu 8 tanssijaa: Laura Ensiö, Marianne Heinonen, Karoliina Koivisto, Lotta Lintunen, Pauliina Nieminen, Maija Rouvali, Marianna Salminen ja Saara-Sofia Saloranta. Tanssijat ovat iältään keskimäärin 19-21 -vuotiaita.

Valmennuksesta vastasi ennen Ulla Makkonen, mutta tanssijat ovat jo viimeiset pari vuotta valmentaneet itse itseään. Tanssiryhmä Supremen harjoituksista vastaa Marianna Salminen. Myös koreografiat tanssiesityksiin syntyvät tanssijoilta itseltään. Urheilullisuus ja tanssillisuus ovat tärkeä osa ryhmän henkeä, ja lähes kaikki ryhmän tanssijat toimivatkin tällä hetkellä Liikuntakeskus Kaisakissa ohjaajina ja/tai valmentajina.

Tanssiryhmä Supreme käy esiintymässä erilaisissa juhlissa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Ota yhteyttä, jos haluat vauhdikasta menoa ja tunnelmaa!


Copyright © 2005 Kaisakki Oy - Kaikki oikeudet pidätetään.