kaisakki.fipalauteyhteystiedotinfoaikuisten tunnitlasten ja nuorten tunnittanssijoukkueetotsikko
 
SIVUJA EI OLE PÄIVITETTY!

HISTORIA

Kaisakin nykyisten tanssijoukkueiden alkutaival juontaa juurensa cheerleaders-toiminnasta. Kaisakin tanssiryhmät ovat esiintyneet tanssiin panostavina cheerleadereina erilaisten turkulaisten urheiluseurojen kotipeleissä vuodesta 1998 lähtien. Pikkuhiljaa painopiste on kuitenkin siirtynyt showtanssikilpailuihin ja tanssikeikkoihin sekä monipuolisiin esiintymisiin. Tärkein päämäärä ja kauden kohokohta jokaiselle tanssijalle on kuitenkin kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Kaisakin oma tanssinäytös, joka on hypännyt suuren loikkauksen aloittaen omista tiloistaan, Logomon katsomoon asti, jossa nykyisin järjestetään Kaisakin tanssinäytös kaksi kertaa vuodessa.

 
YLEISTÄ

Tilaa vauhdikas tanssiesitys ohjelmanumeroksi juhlaan tai tilaisuuteen.

Ota yhteyttä: karoliina.koivisto@kaisakki.fi, p. 040 502 2310

Kaisakin Tanssijoukkueet käyvät esiintymässä erilaisissa juhlissa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Näiden ohella tanssijat tekevät myös pr-töitä. Tanssiesitykset ovat kestoltaan n. 10 min ja sisältävät erilaisia tanssilajeja 3-5 kpl. Tanssijoiden määrä ja ohjelman sisältöä muokataan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Kaisakin tanssijoukkueiden ehdottomia vahvuusalueita ovat energinen, yhtäaikainen ja iloinen esiintyminen. Tanssikeikkojen hinnat 150 € ylöspäin.

 
TANSSIJOUKKUE CRYSTALS

Crystals on Kaisakin vanhin ja kokenein tanssijoukkue, joka osallistuu vuosittain aktiivisesti eri tanssikilpailuihin. Esiintymistaitoinen ja kokenut ryhmä esiintyy myös erilaisissa tilaisuuksissa, monipuolisin tanssilajein ja iloisella energialla. Joukkue on perustettu vuonna 2009 jo yli kymmenen vuotta Kaisakissa tanssia harrastaneista tanssijoista. Joukkue on kilpaillut lukuisissa tanssikilpailuissa ja edustanut Suomea Gymnaestradassa Sveitsissä 2011 ja Eurogymissä Portugalissa 2012.
Joukkueeseen kuuluu kymmenen 21-27 -vuotiasta tanssijaa, jotka suurin osa toimivat myös itse lasten- ja nuorten ohjaajina ja tanssivalmentajina. Joukkuetta alusta asti valmentanut Karoliina Koivisto lopetti valmennuksen kesällä 2015 luotsaten joukkueen vielä Helsingin Gymnaestradaan 2015. Tällä hetkellä valmennuksesta vastaa tytöt itse ja he harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.

TANSSIJOUKKUE XERIA

Xeriat on Kaisakin kilpaileva ja esiintyvä tanssijoukkue. Joukkue koottiin Kaisakin DANCE summer 2011 -ryhmästä kesällä 2011. Xeriat aloittivat esiintymisensä ÅIFK-käsipallojoukkueen kotipeleissä 2012-2013 ja siirtyivät sitten Ura Basket -koripallojoukkueen kotipeleihin 2013-2014. Nykyään Xeriat käyvät kilpailuissa ja tanssikeikoilla ja he osallistuivat myös Helsingin Gymnaestradaan 2015. Xerioihin kuuluu 12 lahjakasta tanssijaa ja iältään tytöt ovat 17-18-vuotiaita. Xerioita valmentaa Katri Koli ja Karoliina Koivisto ja he treenaavat intensiivisesti kahdesti viikossa.

 
 
TANSSIJOUKKUE GLOW

GLOW on Kaisakin kolmas tanssijoukkue. Joukkue koottiin Kaisakin DANCE summer 2013 -ryhmästä kesällä 2013. Tytöt ovat toimineet Ura Basketin edustusjoukkueen kotipeleissä tanssijoina kauden 2014-2015. Glow:n kuuluu 11 tanssijaa ja valmennuksesta vastaa Marina Manderoos ja Karoliina Koivisto. Iältään tytöt ovat 15-18- vuotiaita. Myös Glowt harjoittelevat kaksi kertaa viikossa.

TANSSIJOUKKUE DIVIA

Divia on Kaisakin uusin ja nuorin tanssijoukkue, joka koottiin alkukesästä 2015 harjoitusjoukkueesta. Divioihin kuuluu 11 motivoitunutta nuorta tanssijaa ja tytöt treenaavat kaksi kertaa viikossa. Tytöt ovat iältään 11-15-vuotiaita. Lahjakkaiden nuorten valmentajina toimivat Juli Huovinen ja Sini Torikka.

 
 

Yhteystiedot: puh. 040 502 2310 / Karoliina Koivisto
Vanha Loukinaistentie 26, 21410 Vanhalinna

Copyright © 2019 Kaisakki Oy - Kaikki oikeudet pidätetään.