LASTEN JA NUORTEN TUNNIT

Kiitos kevään 2021 kaudesta!

Julkaisemme syksyn tuntien aikataulun kesäkuun aikana ja ilmoittautuminen tunneille alkaa elokuussa. Julkaisemme tarkemman ajankohdan ilmoittautumiselle aikataulun julkaisun yhteydessä. 

Aurinkoista kesää! 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2021 tanssitunneille:

 • Ilmoittautuminen on auki 7.12.2020 – 7.1.2021 tai niin kauan kun ryhmässä on tilaa.
 • Klikkaa toivomasi tanssitunnin nimeä ylläolevasta ohjelmasta.
 • Lisää tarvittavat tiedot ilmoittautumislomakkeeseen ja paina lähetä.
 • Saat vahvistusviestin heti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Tunneille on rajallinen määrä paikkoja.

Jos ryhmä on täynnä tai on muuta kysyttävää tanssitunneista:

Jonopaikalle voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen kaisakkioy@gmail.com

Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin, laita sähköpostia kaisakkioy@gmail.com

Tutustuminen:

Kaikille tanssitunneille voi ilmoittautua tutustumaan. Tutustumisaika on 2 ensimmäistä kertaa. 

Mahdollinen tanssipaikan peruutus tulee tehdä su 24.1.2021 (ma 11.1. aloittaneet), su 31.1.2021 (ma 18.1. aloittaneet) tai su 7.2.2021 (ma 25.1. aloittaneet) mennessä osoitteeseen kaisakkioy@gmail.com

Tämän jälkeen laskutamme kevätkauden. 

Kevätkausi laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaan.

Ilmoittautuminen tulee tehdä silti yllä oleva aikataulun kautta. 

Kevätkausi 2021:

Lasten ja nuorten tanssituntien kevätkausi alkaa ma 11.1.2021 ja päättyy pe 7.5.2021.

Hiihtolomalla vk 8 ma 22.2.- pe 26.2.2021 ei ole tunteja.

Pääsiäisenä to 1.4. – ma 5.4.2021 ei ole tunteja. 

Kaisakin tanssijoilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Kaisakin kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Kausimaksu lähetetään sähköpostitse.  

TERVETULOA TANSSIMAAN!

KEVÄT 2021 – tärkeät lisäohjeistukset korona-aikana:
 • Olemme lisänneet lasten ja nuorten tanssituntien viikkotuntien määrää ja kaikki tanssitunnit on porrastettu kahden salin välillä alkamaan hieman eri aikoihin. 
 • Kaikkiin tanssitunteihin on lisätty syntymävuodet helpottamaan oikean tunnin valintaa. Ryhmä valitaan syntymävuoden mukaan.
 • MixDance 2-3v. tanssitunti jää pois ohjelmasta korona-ajaksi. MixDance 3-4v. ryhmä on tarkoitettu 2018-2017 syntyneille, mutta toivomme että lapsi on täyttänyt kolme vuotta ennen kevätkauden alkua. 
 • Tanssituntien jälkeen ohjaajat desinfioivat tunneilla käytetyt välineet.
 • Ohjaajat käyttävät tunneilla kasvomaskia. 
 • Pyydämme, että vain yksi vanhempi tuo tanssijan tanssitunnille ja tulee häntä hakemaan. Ja mahdollisuuksien (iän) mukaan lapsi tulee sisälle yksin. 
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Kaisakin aula- ja pukuhuonetiloissa.
 • Koska Kaisakin aulatilat ovat pienet, toivomme etteivät vanhemmat jää Kaisakkiin tanssituntien ajaksi. Tunnin aikana voi käydä esim. kävelyllä tai hoitamassa kauppareissun. Joidenkin tanssituntien aikana tarjolla on aikuisille oma jumppa. Kaisakissa on tanssijoiden vanhempien puhelinnumerot ja ohjaajat ottavat tarvittaessa heti yhteyttä vanhempaan.
 • Kaisakkiin ei saa tulla, jos tanssijalla (tai hänen samassa taloudessa asuvalla perheenjäsenellään) on mitä tahansa flunssaoireita (yskää, kurkkukipua, nuhaa yms). 
 • Käsidesiä löytyy ulko-ovelta. Desinfioithan kätesi aina tullessasi Kaisakkiin ja myös lähtiessä.
 • Käsidesiä löytyy myös tiskiltä, saleista ja vessoista.
 • NÄYTÖS:  Keväällä 2021 ei ole näytöstä. Seuraava näytös syksyllä 2021. 

Vastaamme mielellämme tunteihin liittyviin kysymyksiin: kaisakkioy@gmail.com

HINNAT KEVÄT 2021

MixDance:   109 €

Muut lasten ja nuorten tanssitunnit   125 €

Sisaralennus 5 € / sisarus

Mikäli tanssija käy kahdella eri tunnilla, alennus kausihinnasta on 20 € / ryhmä

Kausilasku lähetetään sähköpostitse.

AJANKOHTAISTA

TUNTISELOSTEET

MIXDANCE

MixDance -tanssitunnit on tarkoitettu alle kouluikäisille tanssijoille. Niissä tutustutaan monipuolisesti tanssin ja liikunnan maailmaan leikkimielellä ja hauskaa pitäen. Tunnilla tanssitaan, totutellaan voimistelemaan, harjoitellaan tanssitekniikan ja venyttelyn alkeita, rentoudutaan sekä leikitään. Hiki ja hyvä mieli taattu! Varusteiksi tarvitaan liikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat tai jumppatossut sekä juomapullo.

Kaikilla Kaisakin lasten tanssitunneilla tanssitaan ilman vanhempia, ihan pienimmistä lähtien.
MixDance 3-4v ryhmä ei valitettavasti esiinny lastenhoidollisista syistä kevään näytöksessä Logomossa. Heille järjestetään oma esityspäivä keväällä Kaisakkiin. 

DANCEKIDS

DanceKids on yhdistelmä showtanssia ja cheerdancea. Tarkoitus on harjoitella molempia tanssilajeja ikäryhmään sopivalla tasolla. Tällä tunnilla ei tehdä cheerleadingiin kuuluvia nostoja eikä heittoja. DanceKids-tunnin on tarkoitus tutustuttaa lapset molempiin tanssityyleihin, jotta 9-vuotiaana voi valita jomman kumman tunnin (tai mahdollisesti molemmat). Puolen vuoden aikana tehdään showtanssityylinen tanssiesitys sekä cheer-esitys, joista toinen esitetään vanhemmille ja sukulaisille aina kauden lopussa Kaisakin näytöksessä.

Koronaepidemian aikana emme tee tunneilla nostoja.

CHEER

CHEER-tanssituntien tyyli tulee valtameren toiselta puolelta!
Tunneilla yhdistetään cheerdancea ja cheerleadingia, käytetään huiskuja ja harjoitellaan akrobaattisia taitoja sekä nostoja. Jokainen tunti sisältää myös tekniikkaa, lihaskuntoa sekä venyttelyt. Puolen vuoden aikana tehdään ja harjoitellaan tanssi, joka esitetään vanhemmille ja sukulaisille kauden lopussa Kaisakin näytöksessä. Näillä tunneilla hiki ja ilo on taattu! Tutuksi tulee varmasti myös sana “Kaisakkihymy”. :)

Koronaepidemian aikana emme tee tunneilla nostoja.

SHOWTANSSI

Showtanssitunneilla tanssityylit vaihtelevat hitaasta nopeaan ja hiphopista modernimpaan tanssiin. Myös alkulämmittely, tanssitekniikan harjoittelu, lihaskunto ja venyttely sisältyvät tuntiin. Showtanssiryhmästä voi nousta harjoitusjoukkueeseen, josta on taas mahdollisuus päästä mukaan Kaisakissa esiintyviin ja kilpaileviin tanssijoukkueisiin. Puolen vuoden aikana tehdään ja harjoitellaan tanssi, joka esitetään vanhemmille ja sukulaisille aina kauden lopussa Kaisakin näytöksessä.

DANCE SUMMER (10-14v.)
Dance Summer -tunnit järjestetään kerran vuodessa, yleensä toukokuussa. Nämä tunnit on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittyä tanssijana ja ovat kiinnostuneita ja innokkaita nousemaan Harkkajoukkueeseen. Harkkajoukkueessa treenataan kerran viikossa ja siellä harjoitellaan taitoja, joita itse tanssijoukkueeseen pääseminen vaatii. Uusia tanssijoita nostetaan mukaan 1-2 kertaa vuodessa, joten jos olet innostunut, osallistu Dance Summer -tunneille. Tanssijoukkueiden valmentajat käyvät seuraamassa Dance Summer -tunteja. Nouseminen on aina vapaaehtoista, harrastaa voi myös vapaasti ilman tavoitetta nousta Harkkajoukkueeseen.

Valitettavasti emme järjestä Dance Summer -tunteja keväällä 2021. 

© Copyright - Kaisakki Oy