LASTEN JA NUORTEN TUNNIT

KEVÄT

7.1. – 8.5.2020

MAANANTAI17.15DANCEKIDS 7-8v
(2012-2013 syntyneet)
IIDA JA RONJA60 min
18.35CHEER 8-9v
(2012-2011 syntyneet)
SOFIA60 min
TIISTAI17.00MIXDANCE 5-6vSUSANNA, AMALIA JA ANNI45 min
17.00SHOWTANSSI 12-14vIIDA JA RONJA60 min
KESKIVIIKKO17.15SHOWTANSSI 9-11vAMALIA JA ANETTE60 min
TORSTAI17.00MIXDANCE 2-3vKARO, SANNI, JENNA, ADE, ROSA JA SIRU30 min
17.50MIXDANCE 4-5vKARO, JENNA JA SIRU40 min
17.50MIXDANCE 5-6vSANNI, ADE JA ROSA45 min
18.45CHEER 10-12vELINA JA MARINA60 min

ILMOITTAUTUMINEN

SYKSY 2020 

Lasten ja nuorten tanssituntien syyskausi alkaa ma 7.9. Aikataulu julkaistaan heinäkuun alussa.

Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja etenemme sen mukaan.

Infoamme heti, mikäli tilanne muuttuu.

Kaisakin kevätkausi jäi puolitiehen. Tästä johtuen on kevään tanssijoilla mahdollisuus ennakkoonilmoittautua syksyn tunneille alk. ma 10.8.

Tunneille ilmoittautuminen alkaa ma 17.8.
Syksyn 2020 tanssitunneille ilmoittaudutaan osoitteeseen
kaisakkioy@gmail.com

 Tarvitsemme seuraavat tiedot tanssijasta:

  • mihin ryhmään ilmoittautuu
  • nimi ja ikä
  • osoite
  • huoltajan nimi ja puhelinnumero

Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tunneille on rajallinen määrä paikkoja.

Kaisakin tanssijoilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Kaisakin kausimaksu ei sisällä vakuutusta. Kausimaksu lähetetään sähköpostitse siihen osoitteeseen, josta ilmoittautuminen tehdään. 

TERVETULOA TANSSIMAAN!

HINNAT KEVÄT 2020

MIXDANCE 2-3v.   89 €

MIXDANCE 4-5v. ja 5-6v.   109 €

Muut lasten ja nuorten tanssitunnit   125 €

Sisaralennus 5 € / sisarus

Mikäli tanssija käy kahdella eri tunnilla, alennus kausihinnasta on 20 € / ryhmä

Kausilasku lähetetään sähköpostitse.

AJANKOHTAISTA

TUNTISELOSTEET

MIXDANCE

MixDance -tanssitunnit on tarkoitettu alle kouluikäisille tanssijoille. Niissä tutustutaan monipuolisesti tanssin ja liikunnan maailmaan leikkimielellä ja hauskaa pitäen. Tunnilla tanssitaan, totutellaan voimistelemaan, harjoitellaan tanssitekniikan ja venyttelyn alkeita, rentoudutaan sekä leikitään. Hiki ja hyvä mieli taattu! Varusteiksi tarvitaan liikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat tai jumppatossut sekä juomapullo.

Kaikilla Kaisakin lasten tanssitunneilla tanssitaan ilman vanhempia, ihan pienimmistä lähtien.
MixDance 2-3v ryhmä ei valitettavasti esiinny lastenhoidollisista syistä kevään näytöksessä Logomossa. Heille järjestetään oma esityspäivä keväällä Kaisakkiin. Syksyn näytöksissä Lietohallissa ryhmä esiintyy.

DANCEKIDS

DanceKids on yhdistelmä showtanssia ja cheerdancea. Tarkoitus on harjoitella molempia tanssilajeja ikäryhmään sopivalla tasolla. Tällä tunnilla ei tehdä cheerleadingiin kuuluvia nostoja eikä heittoja. DanceKids-tunnin on tarkoitus tutustuttaa lapset molempiin tanssityyleihin, jotta 9-vuotiaana voi valita jomman kumman tunnin (tai mahdollisesti molemmat). Puolen vuoden aikana tehdään showtanssityylinen tanssiesitys sekä cheer-esitys, joista toinen esitetään vanhemmille ja sukulaisille aina kauden lopussa Kaisakin näytöksessä.

CHEER

CHEER-tanssituntien tyyli tulee valtameren toiselta puolelta!
Tunneilla yhdistetään cheerdancea ja cheerleadingia, käytetään huiskuja ja harjoitellaan akrobaattisia taitoja sekä nostoja. Jokainen tunti sisältää myös tekniikkaa, lihaskuntoa sekä venyttelyt. Puolen vuoden aikana tehdään ja harjoitellaan tanssi, joka esitetään vanhemmille ja sukulaisille kauden lopussa Kaisakin näytöksessä. Näillä tunneilla hiki ja ilo on taattu! Tutuksi tulee varmasti myös sana “Kaisakkihymy”. :)

SHOWTANSSI

Showtanssitunneilla tanssityylit vaihtelevat hitaasta nopeaan ja hiphopista modernimpaan tanssiin. Myös alkulämmittely, tanssitekniikan harjoittelu, lihaskunto ja venyttely sisältyvät tuntiin. Showtanssiryhmästä voi nousta harjoitusjoukkueeseen, josta on taas mahdollisuus päästä mukaan Kaisakissa esiintyviin ja kilpaileviin tanssijoukkueisiin. Puolen vuoden aikana tehdään ja harjoitellaan tanssi, joka esitetään vanhemmille ja sukulaisille aina kauden lopussa Kaisakin näytöksessä.

DANCE SUMMER (10-14v.)
Dance Summer -tunnit järjestetään kerran vuodessa, yleensä toukokuussa. Nämä tunnit on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittyä tanssijana ja ovat kiinnostuneita ja innokkaita nousemaan Harkkajoukkueeseen. Harkkajoukkueessa treenataan kerran viikossa ja siellä harjoitellaan taitoja, joita itse tanssijoukkueeseen pääseminen vaatii. Uusia tanssijoita nostetaan mukaan 1-2 kertaa vuodessa, joten jos olet innostunut, osallistu DANCE SUMMER -tunneille. Tanssijoukkueiden valmentajat käyvät seuraamassa Dance Summer -tunteja. Nouseminen on aina vapaaehtoista, harrastaa voi myös vapaasti ilman tavoitetta nousta Harkkajoukkueeseen.